Brunch

23 April 2010

Brunch

Op Pinkstermaandag 24 mei organiseren Groen! Vlaams-Brabant en Leuven naar goede gewoonte een brunch. Iedereen is er van harte welkom, dus breng gerust je familie en vrienden mee. De brunch past in onze overtuiging dat het belangrijk is onze leden en sympathisanten regelmatig op een ontspannen manier samen te brengen. We doen dit ook op onze nieuwjaarsreceptie, politieke cafés en andere provinciale activiteiten. Onze gezellige brunch is dé ideale gelegenheid om alle leden en sympathisanten uit Vlaams-Brabant te ontmoeten of weer te zien, of gewoon ontspannen kennis te maken met Groen!

Samen lekker eten in het rustieke kader van de Sint-Geertrui abdij, met speelruimte voor de kinderen. Heeft u een beter idee om uw vrije maandag in te vullen? Wij ook niet.

Praktisch?

Locatie: Geertruihof, Halfmaartstraat, Leuven
Datum: Pinkstermaandag 24 mei
Uur: Van 10 tot 12 uur en van 12 tot 14 uur


Inschrijven (voor 20 mei) kan telefonisch via 0498/272.809 of via een e-mail naar [email protected]. Vermeld daarbij het aantal volwassenen (13 EUR p.p.) en kinderen (gratis t.e.m. 3 jaar en 6 EUR t.e.m. 12 jaar). Vermeld ook of je om 10 uur, dan wel om 12 uur komt eten.

Hopelijk zien we je daar!

Vriendelijke groeten

Groen! Vlaams-Brabant en Groen! Leuven