Kook het Voort. Gratis veggie kookworkshops

19 April 2013

De provincie Vlaams-Brabant, EVA vzw en Vormingplus Oost-Brabant organiseren dit voorjaar vijf gratis veggie kookworkshops in Diest, Holsbeek, Leuven, Tielt-Winge en Wilsele. , zegt Luc Robijns, gedeputeerde voor duurzaamheid. '.

'Wie zin heeft om zijn tanden te zetten in de vegetarische keuken en enkele eenvoudige gerechten wil leren klaarmaken, kan terecht op de workshops van 'Kook het Voort'Deelnemers die een kookdemonstratie volgen, engageren zich om het gerecht voor minstens drie personen voort te koken. De bedoeling van deze kookworkshops is om de duurzame keuken op een gezellige manier te verspreiden onder een groot publiekBovendien brengen de kookdemonstraties, waarin zoveel mogelijk lokale, biologische en fair trade ingredi├źnten worden gebruikt, ons weer een stap dichter bij de titel FairTradeProvincie.'

In het voorjaar gaan er vijf 'Kook het Voort'-demonstraties door: op 25 april in 't Jongensschool in Tielt-Winge, op 16 mei in de Freinetschool De Pit in Diest, op 23 mei in de Sint-Mauruszaal in Holsbeek, op 30 mei in de KHLeuven en op 13 juni in LDS Ter Putkapelle in Wilsele.