Te Huur: Groen caravan en plooitenten

15 Mei 2012

Te Huur: Groen caravan en plooitenten

aangekocht en geschilderde in de nieuwe Groenkleur. Binnenkort worden ook grote Groenlogo-stickers aangebracht. Groen Merchtem heeft een caravanOmdat ze deze caravan niet elke week kunnen gebruiken, mogen geïnteresseerde Groen-groepen ze huren voor de democratische prijs van 25€/dag. Je moet wel nog zelf een kopie van je nummerplaat laten maken om aan de caravan te hangen tijdens het transport, maar dit kan al voor 5 a 10€ in de betere doe-het-zelfzaak.

Info en reservatie bij Hugo Verwimp: 0476 21 25 31 of [email protected]

Groen provincie Vlaams-Brabant ontleent twee plooitenten aan wie ze wil gebruiken.

We hebben één plooitent bij Paul Smets (0477 781 028) in Drogenbos en de tweede bij Erik Torbeyns (0494 055 069) in Kampenhout onderdak gegeven. Je kan hen contacteren voor de reservatie.

We vragen wel om 100 euro waarborg te storten, zodat we zeker zijn dat de tent in goede staat wordt teruggebracht.

Technische specificaties:

3 x 3 m

Gebruik: ideaal om te gebruiken bij een actie waarbij je op een plaats blijft, op de markt. Ook geschikt voor bescherming tegen zon en regen.

Extra info: Je kan zijwanden (3 volle zijwanden in wit, waarvan 1 aan de binnenzijde bedrukt met het logo) en een set betonvoeten (4x15kg) mee ontlenen. De plooitent zit in een draagtas op wieltjes. Ook de zijwanden zitten in een draagtas.