Klimaatshow Tremelo

08 Oktober 2015

Datum: Vrijdag 13 november 20u   Locatie: Tremelo-Baal (Strobalenwoning, Eikenboslaan 1, 3120 Tremelo)         Met: Anne Dedry en Lies Lefever

Het klimaat is op hol geslagen. De druk van onze opwarmende planeet is zo hoog dat mens en natuur stilaan op een burn-out afstevenen. Terwijl de wereldleiders zich opmaken om eind november in Parijs internationale klimaatknopen door te hakken, gaan wakkere burgers en bedrijven wereldwijd aan de slag.

Wordt klimaatverandering het einde van de wereld of is er hoop? Wat staat er op het spel in Parijs? Wat vertellen de laatste cijfers en hoe scoort België? Wie zijn de grootste vervuilers: de koeien of de bedrijven? Welke innovatieve oplossingen liggen op tafel? Moeten we wachten op een akkoord, of kunnen we als samenleving een eigen klimaatagenda opstellen?

Ontdek het antwoord op één van onze twintig klimaatshows in Vlaanderen en Brussel.

Wat kan je verwachten? Een spetterend avondprogramma voor jong en oud vol straffe verhalen, pittige hersenkronkels en stomende bekentenissen die je weer helemaal up to date brengen. Gratis en voor niets, want het klimaat verdient meer dan business as usual.

Meer info: https://www.groen.be/klimaatshow